viernes, 14 de mayo de 2021

I ja mitjans de maig...i seguim!!!!!

 Hola famílies!

Com ha començat la setmana! Quin temps! Però bé, per aquí ens adaptant-nos i no patim gens... Com sabeu, teníem un poquet de calor al pati, però l'ajuntament ja ens ha posat dues carpes que ens van molt bé. Així que tranquils!

Què vos han semblat aquests volcans que vos han arribat? Han disfrutat de fer-los, de conèixer com es poden construir coses i després de fer aquesta lava!!!!!! M'ha encantat veure fotos de com els heu posat en erupció😊. No sabeu amb quina il·lusió m'ho han contat.

Petit grup, bicarbonat, aigua, vinagre, sabó, plats, tassons i pipetes. Això hem fet servir per experimentar i ho hem passat d'allò més bé. Han començat sotilment provant i al final fins i tot els braços es varen convertir en lava 😱... Vamos, una manipulació en tota regla!













Després, cada un ha dibuixat el seu volcà i hem aprofitat per fer un poc de lecto i hem escrit les paraules clau i la recepta per fer aquesta lava! Sempre aprofitant moments motivants per avançar...





També, tenia ganes de mostrar-vos tots els retrats que han fet els vostres infants. Quina passada!


Hem acabat de veure tot el que han aportat els vostres infants en referència al projecte dels dinosaures i vos he de donar les gràcies per haver fet que el vostre infant s'hagi pogut sentir bé. Els hi encanta dur coses i mostrar-les a la resta. És molt positiu.

Ens quedava na Marta, na Clara Ruiz i na Lizbeth.








Mirau quanta informació! I tots han après tantes coses...



A la sessió d'EMOCIONS, la Fada Menta ens ha duit un conte per seguir treballant la nostra comprensió.

"No sóc un desastre" ens fa veure que de vegades ens condicionam i ens infravaloram i acabam creient que som un desastre. La Fada Menta li ajuda a que cregui en ell  mateix i li regala al protagonista del conte, en Roc,  un braçalet verd perquè no s'oblidi de què és un nin molt espavilat i que ho pot fer tot.

Després de xerrar de la història, els hi vaig oferir un braçalet a cada un d'ells i ells em varen demanar alguns per algunes persones importants a la seva vida. Va ser molt guapo...



Vos posaré també algunes fotos d'alguns MOMENTS DE CLASSE perquè continueu veient quin sentit té tot. Quina imaginació i quanta expressió oral.

Al·lucinant...

Com a un ciber fent Innovamat

El minimón no deixa d'estar desbaratat mai...

Pareix que estan al bar del poble



Contant els dies que queden per anar a Burotell


I al PATI? Idò al pati tampoc desaprofitam res. Es gestionen tan bé l'espai, el joc,...passam un gusté.

Un castell de princeses

Anaven al Japó🙈

Fan robots amb pedres

Claríssim, no? Amb pedres. Sí, sí, pedres.

Pujant al cim

Jugant a papàs i a mamàs


I avui m'he colat al MENJADOR per veure com ho fan de bé i sí, mooolt bé i molta fam hi havia jejeejeje







Per acabar la setmana, hem vist una REPRESENTACIÓ a l'escola de "Les joguines de la Martina". Els infants s'ho han passat bé i han passat una estoneta divertida.



I fins aquí, les pinzellades que donan sentit en aquesta setmana passada.
BON CAP DE SETMANA, FAMÍLIES💗








1 comentario:

  1. Ara entenc lo de la pulsera!!!!!! M'encanta! tot! Jo vull tornar a ser infant i anar a la vostra classe! Gràcies! Mima

    ResponderEliminar