domingo, 4 de abril de 2021

Emocions a flor de pell

 Ha començat la primavera!!!! Vos he confessar que és l'estació que més m'agrada...El sol comença a encalentir-nos sense passar-se, mànigues curtes, colors, olors, dies més llargs,...

Idò, per començar, hem hagut de fer pluja d'idees de coses que podem dur per montar la Taula de primavera. Contes, flors, fotos, colors,...tot això és el que m'han dit els vostres peques. Ara per ara, anam així. Qualsevol aportació, serà ben rebuda.



Ja hem contat el conte de "El jardí màgic", que ens conta com na Cloé observa els canvis al seu jardí i veu que a cada racó succeeixen coses extraordinàries: un arbre creix, una eruga es converteix en papallona i les abelles dansen d'un costat a un altre.




I amb ell, hem començat a decorar el passasís i donar-li un poc de color.




Dins el nostre projecte de Dinosaures i gràcies a les explicacions dels companys i companyes que han anat aportant, ens hem apropat als volcans, als fòssils,...i res millor que tocar el millor possible aquests conceptes.


Amb pasta de sal feta per ells, vàrem simular un fòssil després del fracàs obtingut anant a "Ses quarterades que m'agraden"





Ara tots tenim un fòssil!!!!!

I, els volcans...Mare meva... Això ens du un poquet més de feina i per això tots encara no ho han començat, però el resultat serà MAGNÍFIC!No tenc cap dubte.



Els primers ja s'estan eixugant...

Com veis, feim moltes moltes coses, totes molt variades, per això ens ho passam tan bé.
Ara estam aficionant-nos a fer sopes de lletres. Són difícils fins que agafen el truquet per fer-les, però a poc a poc van assimilant més.Mirau quina concentració i fixau-vos en algunes mirades perquè són molt divertides...





I què vos cont ara? Ah sí! Vos contaré, que hem fet amb tots aquests ingredients que ha estat duent-nos aquesta Jaia Quaresma. Setmana rere setmana, ens ha estat amagant un ingredient i amb tots ells hem fet: CRESPELLS!!!!!Segur que vos han agradat perquè varen sortir deliciosos. No passeu pena que les mans i utensilis estaven beeeen nets. Serà per neteja enguany jejejeeje.
Vos pas un recull de fotos perquè vegeu el procés...






























El mateix dia aprofitàrem per fer la coqueta d'aniversari de les "cumpleanyeres" del mes d'abril i dimecres vàrem celebrar la súper festa!
Recordau que decoren una corona i fan un dibuix molt especial a cada coronat o coronada. Per cert! Vren quedar a classe!!! Massa coses el dimecres jejeje


Feim dedicatòria i un petit dibuixet cada un


Decoram la coqueta...




















Ja per acabar, a part de tot això que vos he contat que vàrem fer, vàrem acabar de tornar loquitos amb aquesta Jaia tremenda. No va aturar de fer-nos espants i per tot sentíem renous... Ens va amagar ouets de xocolata al pati i vàrem haver de trobar-los abans de què es fonguessin jejejeeje. Per suposat, no va donar temps!
                                 
       Però primer de tot, a llevar-li la DARRERA CAMA i a llegir la nota per saber que havíem de fer!!


 
Pareix que SÍ que ha passat per aquí...

A cercar dos ouets cada un!!!!






Aconseguiiiit!!!!!!

                                                        Moments divertits...


Fins l'any que ve Jaia Quaresma!!!!!


Per acabar, una notícia que ens ha deixat un poquet tristos. Na Sasha ens deixa perquè canvia d'escola. Els infants ja tenen explicació i per acomiadar-se, tots li vàrem dir alguna coseta guapa i varen explosionar algunes mostres de carinyo que ens varen emocionar. 
Et desitjam el millor, Sasha.💟

💜💛💚💙💗



Bona Setmana Santa!




No hay comentarios:

Publicar un comentario