domingo, 1 de noviembre de 2020

Setmana Halloween

Vos cont un poquet d'aquests dies...

Aquesta setmana la vàrem començar celebrant l'aniversari d'aquest únic "cumpleanyero" del mes d'Octubre. 

N'Aleix, va triar com ajudants per elaborar la nostra deliciosa coca a en Mario i a na Lizbeth. Els altres, mentrestant, pensaven quina paraula guapa li podria agradar i quin dibuixet li podrien fer com a regalet.


                              

I no vos penseu, després de tanta festa, aquí també ha de quedar tot recollit i, per suposat, ho feim entre tots! Cada un s'escura el plat, l'eixuga i col.loca.

 

A part de l'aniversari i com no ens volem perdre cap festa ni una, hem potenciat molt més enguany el Dia de Halloween. Màscares d'esquelet, carabasses amb  cares terrorífiques i disfresses o detalls que ambienten la celebració. Tot això ens va coincidir amb el contacontes de la Biblioteca de Can Verger. La veritat és que ha estat divertit arribar fins allà amb aquestes disfresses tan xules. 


Aprofitam sempre que podem l'espai exterior. S'està taaan bé...

Qui són aquests esquelets?????

Noltroooos!!!


El contacontes va ser molt divertit. Aquest Víctor és massa i els ha fet riure, ballar i disfrutar molt. A les mestres també...

 


     No sabeu la il·lusió que els hi fa veure el                                                                                                     cartell que varen fer.











Tampoc hem deixat de banda aquesta tradició tan nostra dels Rosaris ensucrats. Cada un s'ha fet el seu a la seva manera  i n'estic segura que no ha quedat res!




Seguim fent camí amb el Projecte d'Innovamat i aquesta vegada hem fet Monuments arquitectònics. han construit les seves pròpies estructures amb diferents materials. Treballam simetries, equilibris,...



Ja han passat alguns construcctors...

EL CRIST REDENTOR, DE BRASIL


EL PARTENON, DE GRÈCIA

GOLDEN GATE, DE SAN FRANCISCO


Gens malament, no?
 
També hem continuat fent racons 






I fins aquí un petit recorregut de les coses més importants que hem fet aquesta setmana. Encara que el més important és que SEGUIM ENDAVANT!

No hay comentarios:

Publicar un comentario