A
PUNT DE COMENÇAR LES FESTES DE SETMANA SANTA, NOLTROS HEM FET EL TALLER
DE CRESPELLS, UN TALLER MOLT DIVERTIT I SENZILL ON TOTS ELS INFANTS HAN
PARTICIPAT BEN DE GUST I S'HO HAN PASSAT SÚPER BÉ!!
RECEPTA CRESPELLS
RECEPTA CRESPELLS
-
1
KILO DE FARINA
-
1/2
TASSÓ D’OLI D’OLIVA
-
150
GRAMS DE SUCRE
-
120
GRAMS DE SAÏM/MANTEQUILLA
-
2
VERMELLS D’OU
-
2
TARONGES (SUC)
-
1
LLIMONA (RATLLADURA)
ELABORACIÓ: MESCLAR TOTS ELS INGREDIENTS I
AFEGIR COM A INGREDIENT FINAL LA FARINA. ESTENDRE BÉ LA MASSA AMB EL GRUIX
UNIFORME NO MOLT PRIM PER TAL DE QUE NO ES CREMIN I ANAR FENT ELS CRESPELLS AMB
ELS MOTLOS.
AMB ELS INFANTS DE 4 ANYS HEM TREBALLAT EL PES I LES QUANTITATS PESANT AMB LES PRÒPIES MANS I LA BALANÇA. SABEM QUE SI L'AGULLA ES MOU MOLT ÉS QUE PESA MOLT I SI ES MOU POC, PESA POC. (KILOS I GRAMS). AIXÍ COM TAMBÉ DIFERENCIAR ENTRE INGREDIENTS LÍQUIDS I SÒLIDS. HEM VIST TAMBÉ QUÈ PASSA AMB LA MANTEQUILLA SI LI DONAM CALOR. ALGUNS JA HO SABIEN!!COMPTAR, REPARTIR, ... A MÉS DE MANIPULAR ELS INGREDIENTS, FER SUC, LA RATLLADURA DE LLIMONA, MESCLAR-HO TOT MOLT BÉ I AMASSAR PER FER ELS CRESPELLS.
AMB ELS INFANTS DE 4 ANYS HEM TREBALLAT EL PES I LES QUANTITATS PESANT AMB LES PRÒPIES MANS I LA BALANÇA. SABEM QUE SI L'AGULLA ES MOU MOLT ÉS QUE PESA MOLT I SI ES MOU POC, PESA POC. (KILOS I GRAMS). AIXÍ COM TAMBÉ DIFERENCIAR ENTRE INGREDIENTS LÍQUIDS I SÒLIDS. HEM VIST TAMBÉ QUÈ PASSA AMB LA MANTEQUILLA SI LI DONAM CALOR. ALGUNS JA HO SABIEN!!COMPTAR, REPARTIR, ... A MÉS DE MANIPULAR ELS INGREDIENTS, FER SUC, LA RATLLADURA DE LLIMONA, MESCLAR-HO TOT MOLT BÉ I AMASSAR PER FER ELS CRESPELLS.
AQUÍ TENIU LES FOTOS DELS TALLERS DE 4 ANYS QUE HAN PARTICIPAT AL TALLER...
No hay comentarios:
Publicar un comentario