RECEPTA CRESPELLS
-
1
KILO DE FARINA
-
1/2
TASSÓ D’OLI D’OLIVA
-
150
GRAMS DE SUCRE
-
120
GRAMS DE SAÏM/MANTEQUILLA
-
2
VERMELLS D’OU
-
2
TARONGES (SUC)
-
1
LLIMONA (RATLLADURA)
ELABORACIÓ: MESCLAR TOTS ELS INGREDIENTS I
AFEGIR COM A INGREDIENT FINAL LA FARINA. ESTENDRE BÉ LA MASSA AMB EL GRUIX
UNIFORME NO MOLT PRIM PER TAL DE QUE NO ES CREMIN I ANAR FENT ELS CRESPELLS AMB
ELS MOTLOS.
AMB ELS INFANTS DE 3 ANYS HEM TREBALLAT ELS INGREDIENTS QUE HEM EMPRAT, D'ON ELS AGAFAM, EL PES I LES QUANTITATS, PESANT AMB LES PRÒPIES MANS I LA BALANÇ, SI L'AGULLA ES MOU MOLT 'ES QUE PESA MOLT, SI ES MOU POC, PESA POC. AIXÍ COM TAMBÉ DIFERENCIAR ENTRE INGREDIENTS LÍQUIDS I SÒLIDS. COMPTAR, REPARTIR, ... A MÉS DE MANIPULAR ELS INGREDIENTS, FER SUC, LA RATLLADURA DE LLIMONA, MESCLAR-HO TOT MOLT BÉ I AMASSAR PER FER ELS CRESPELLS.
AMB ELS INFANTS DE 3 ANYS HEM TREBALLAT ELS INGREDIENTS QUE HEM EMPRAT, D'ON ELS AGAFAM, EL PES I LES QUANTITATS, PESANT AMB LES PRÒPIES MANS I LA BALANÇ, SI L'AGULLA ES MOU MOLT 'ES QUE PESA MOLT, SI ES MOU POC, PESA POC. AIXÍ COM TAMBÉ DIFERENCIAR ENTRE INGREDIENTS LÍQUIDS I SÒLIDS. COMPTAR, REPARTIR, ... A MÉS DE MANIPULAR ELS INGREDIENTS, FER SUC, LA RATLLADURA DE LLIMONA, MESCLAR-HO TOT MOLT BÉ I AMASSAR PER FER ELS CRESPELLS.
No hay comentarios:
Publicar un comentario