martes, 27 de febrero de 2018

AL MAL TEMPS, UN BON GASPATXO!!



HO SABEM!!! EL GASPATXO NO ÉS UN MENJAR MOLT IDONI EN AQUESTA ESTACIÓ I MENYS AVUI... PERÒ ESTAM DE VOLTA PER SEVILLA I EL SEU PLAT TÍPIC ÉS AQUEST.

DESPRÉS D’ANAR A COMPRAR ELS INGREDIENTS NECESSARIS PER FER AQUESTA DELÍCIA ANDALUSA, ENS HEM POSAT EL DAVANTAL I A TALLAR VERDURES!!! HEM CALCULAT MEITATS, HEM TALLAT BOCINETS PETITS, ESTIMAT DADES,... EN FI, TOTA UNA FEINADA QUE VOS VOLEM MOSTRAR PERQUÈ VEGEU QUE SOM CAPAÇOS DE TOT!





EQUIP INVESTIGADOR ENCARREGAT DE FER LA COMPRA

TOTHOM CERCA EL SEU INGREDIENT A VEURE ON ESTÀ

NA JUDITH VA DEMANAR AJUDA A NA MAR PERQUÈ HAVIA D'AGAFAR MOLTES TOMÀTIOGUES!

NA CATALINA, MENTRESTANT, DEMANA ON ESTÀ EL VINAGRE




JA HO TÉ!!

I TOTES LES VERDURES ENS LES HAN DE PESAR



EN TOMEU HAVIA DE COMPRAR PA


I A PAGAR!!



PEBRE, COGOMBRE I ALL BEN TALLADET


                                           
E VOILÀ!!! AQUÍ TENIU EL NOSTRE GASPATXO!


No hay comentarios:

Publicar un comentario