lunes, 12 de octubre de 2015

HORARI 5 ANYS -PRIMER TRIMESTRE-



GRAFOMOTRICITAT: ho fan amb na Lourdes mig grup. El dilluns els taronges i els divendres els blaus. L' altre grup va amb n'Aina a l'aula polivalent i treballen la motricitat gruixada amb un circuït, jocs motrius o una dansa.

ANGLÈS: fan mitja hora tres pics per setmana amb na Maria Àntonia.

SICO: enguany desdoblam el grup. Un grup (blaus o taronjes) està dins l'aula de sico amb n' Aina i l'altre fa un altre tipus de treball físic al pati (patinets, tenis, jocs motrius, danses...) amb en Vicenç Anirem alternant els grups.

EXCURSIÓ PEL CAMÍ DELS TACONERS: si el temps i la programació d'altres activitats extraordinàries ens ho permeten intentarem anar d'excursió un dimarts sí un no. Serà necessari per poder fer l'excursió poder comptar amb tres pares o mares. El dimarts que no facem excursió farem alguna activitat relacionada amb el medi social i natural a l'aula.

BIBLIOTECA: desdoblam el grup. La meitat amb na Sílvia a la biblioteca de l'escola i l'altre meitat amb n'Aina a la biblioteca de l'aula. Els llibres s'han de tornar els dimarts com a tard.

MÚSICA: una sessió d'una hora setmanal amb en Vicenç.

PLÀSTICA: destinarem els dimecres horabaixa a fer plàstica. Això no vol dir que no facem activitats plàstiques en altres moments. Alguns dimecres horabaixa farem tallers de plàstica mesclant els nins de 3, 4 i 5 anys.

CUINA: cada dijous dematí un grup de sis infants farà taller de cuina amb na Sílvia. Els que queden a l'aula fan JOCS DE PARAULES I LLETRES amb n'Aina.

MALENA: aquest 1r trimestre desdoblam el grup, la meitat amb n'Aina a la biblioteca i l'altra amb na Malena a l'aula. Na Malena fa l'activitat d'estimulació de la parla i n'Aina conta un conte i posteriorment es fa una conversa entorn al conte. Les dues treballam l'atenció i l'expressió oral. Cada dijous alternam el grup.

RACONS: els infants poden triar el que volen fer d'una sèrie de propostes que ells ja coneixen.

No hay comentarios:

Publicar un comentario