sábado, 6 de marzo de 2021

Non stop!

 Hola famílies! Esper que hagueu passat un bon pont. Pas a contar-vos un poquet el que hem estat fent per l'escola.

Hem començat a aprofundir amb el número 7 i res millor que començar amb un joc, un joc de punteria! Ens vàrem posar per grups, ens vàrem posar un nom i vàrem començar el joc.Cada un d'ells tenia que fer-se 7 passes enfora d'un con i llançar 7 aros. Quin equip creis que va encertar més aros?
















Idò ningú va ser capaç de ficar un aro dins el cono, però ni les mestres tampoc...Un poc difícil, però divertit i molt profitós!

Vos contaré també que seguim fent hort. Aquesta setmana hem plantat llavoretes de tomàtiga. Han vist i palpat tot el procés passa a passa de com es fa.











                   Veurem si tenim sort i ens surten els planters...



La darrera setmana de febrer vàrem celebrar els aniversaris d'aquest mes i en aquest cas, na Marta va ser l'encarregada de cuinar-nos un deliciós pastisset. Ben booo que va sortir i ben contenta que va estar. A més, li va tocar llevar també la cama de la JAIA número 6 amb el seu company d'equip. 
Cada setmana feim el mateix ritual: cançonetes, endevinalla i recerca de l'ingredient que ens amaga aquesta Jaieta.







I què vos cont del projecte que hem començat? Saben tantes coses, però tot i amb això tenen també moltes inquietuds. Estan súper súper engrescats. Vos hem demanat ajuda, però aquí a classe no aturam!!!!!
I els hi vaig demanar, on podem cercar informació ? Als llibres,als contes, als padrins, demanant als papàs, per internet, a na Malena perquè sap molt de llibres,...M'encanten.







L'obra de teatre d'anglès va ser llarga, però els hi va agradar molt i va estar molt bé. Ho vàrem fer amb els nins i nines de primer, sempre cuidant les mesures que toquen. Na Serena ens va contar tres històries on varen poder participar molts d'infants amb ella.






I, per acabar la setmana, una nova cama d'aquesta Jaia!!No sabeu el que ens va fer aquesta setmana!!!!Ens va tirar totes les motxilles i jaquetes en terra. Un desastre!I el més fort és que ningú la va veure...jejejeje
La cama número 5 va ser tallada no després d'haver encertat l'endevinalla pertinent. Aquesta vegada,TARONGES!!
                                                             






I,seguim treballant fent parelles de cartes que arribin en aquest número 7. Una vegada les trobam, les anotam.

Fins a la propera setmana!!!







1 comentario:

  1. Quina passada!!! Quantes històries en aquestes darreres entrades... Quants de moments que ens mostren un grup molt ple de vida i d'aprenentatges. Dinosures,mates de totes les formes possibles, Jaia, hort, disfresses, espais del tot especials... tot entre rialles, jocs, espectacles. Gràcies per mostrar-ho en tant de detall, gràcies per fer-m'hos part de l'aula i per transmetre tan bé cada instant... Gràcies per ajudar-los a tornar grans i per vetllar cada dia per la seva felicitat...

    ResponderEliminar