viernes, 12 de febrero de 2021

Pinzellades amb sentit

 La setmana passada no vos vaig poder fer entrada al blog, però avui vos pos al dia i recuperam.

Estam fent molta feina en relació a la lectoescriptura. Jocs diferents i molt dinàmics on ells ni s'adonen que estan aprenent. Estam utilitzant vocabulari temàtic de l'hivern i aquesta setmana de Carnaval. Ens conscienciam fonològicament, anam desxifrant i escrivim.
















Hem tornat a fer una volta més amb el famós hexàgon i aquesta vegada si que ens hem hagut de fixar molt bé de les seves característiques(angles, vèrtexs, costats). Pals, branquetes, plastilina, aire lliure i acció!










Un altre dinàmica que hem fet ha consistit en triar la figura geomètrica preferida de cada un, fer un registre d'entrada i comprovar quina era la més votada. Totalment lliure!








Ja veis quina és la figura preferida de la classe...i moltes altres coses més.


Hem treballat també expressió oral, utilitzant les escultures que havíem fet. Quines peces són les que hem utilitzades més? Quines menys? S'aguanta? Per què? Moltes preguntes a les que els vostres fills i filles varen anar responent i traient les seves conclusions.

                                                                    





Sabeu que el nostre espai de Joc simbòlic està en marxa? El nostre cine està molt freqüentat cada vegada que feim espais. La pròxima setmana vos ho explicaré un poquet més, però perquè vos faceu una idea...
Ah!El nostre cine ara per ara és de pelis en viu de titelles. No sabeu quines històries tan xules es monten. Intent gravar-los, però quan noten que grav, aturen, es perd la màgia i els he tall i això no ho vull, així que, em qued les històries que sent per a mi jejeje.


I comença la SETMANA LOCA de l'any, CARNESTOLTES!!!!!Vos he de dir que els vostres infants viuen amb una càrrega emocional extra aquests dies i esperen amb molta il·lusió al Rei Carnestoltes i les seves consignes. Des d'aquí tornam a donar l'enhorabona als nostres companys i alumnes per la feina feta. A voltros, donar-vos les gràcies per la vostra col.laboració i implicació. 
Vos pas algunes fotos que resumeixen un poquet aquests dies.

Dilluns:sabates divertides i beeeen divertides que varen ser!!!


Dimarts: Alguna cosa lila pel cap

                                  
                                                         Dimecres: Tothom a dormir!!!!!


Dijous: Alguna cosa de color groc


Divendres: Lliure!!!!!!!!
























I així d'engalanats, hem anat a veure el Contacontes d'en Banyeta! Ha estat molt xulo!





I aquí l'equip de "loquets i loquetes" que han passat una setmana d'allò més divertida i continuen sumant setmanes, donant sentit a la vida.💞



                 





2 comentarios:

  1. Moltes gràcies per mostrar-nos la feinada que fas amb ells i la que ells fan amb tu... quantes coses aprenen!!
    I quina setmana de Carnestoltes més divertida, s'ho han passat molt bé i anaven tots súúúúper guapos! ;)

    ResponderEliminar
  2. Panda de guapos i guapes!!!!!!! Mil gràcies una vegada més per posar-nos al dia super profes!!!

    ResponderEliminar