sábado, 16 de enero de 2021

Començam l'any nou!

 Hola, hoola!! Esper que hagueu passat molt bones festes tots i fent bonda com toca.

Noltros aquí estam molt bé, un poquet de fred a estonetes, però res que no es pugui aguantar. No passeu pena perquè estam molt pendents de tots. Ja sabeu, tenim la custòdia compartida😉

Una novetat que vos vull comentar és que a partir d'ara, na Conxi ens ajudarà i ens farà suport  a l'aula. Na Yolanda passa a fer d'ATE a la classe de 3 anys. 

Dit això, començaré contant-vos que aquesta setmana, hem  presentant la nova pàgina del nostre calendari i ens hem posat al dia de tot el que hem de fer important i fixant-nos en els canvis que hi havia respecte al mes anterior. 

Hem pogut observar nous colors i nous dibuixets, tot en relació en aquesta estació d'hivern.


Veureu que hem marcat Sant Antoni i és que no ens volem perdre cap festa sigui de la manera que sigui. Ens adaptarem i ho farem venir tot bé. 


Dilluns, vàrem fer una bona xerrada referent al que ens havia agradat més del Nadal i el que no ens havia agradat tant. No hem xerrat de regals. Pens que no és el que realment s'ha de ressaltar... 

Les opinions han estat tan guapes...Infants que destaquen que el que més els hi ha agradat ha estat sopar amb la seva família, veure una pel·lícula amb ells, preparar alguna cosa de menjar, etc. El que menys els hi ha agradat ha estat en general que no han pogut celebrar amb més gent les festes o que no han pogut anar a veure a padrins que estan a fora o que encara està el coronavirus o que continuam amb la necessitat de dur la mascareta. 

Com hem tengut tants de dies de pluja, hem fet alguns dies més pati del que tocava. S'estava tan bé i és tan necessari per a ells... 






A classe tenim coses noves que encara no vos havia mostrades. Vàrem fer els darrers dies un minimón d'hivern!Tots vàrem modelar alguna coseta de plastilina que encaixàs dins aquest i amb algunes cosetes de per aquí i per allà, mirau!!!





Els hi encanta moure i produir històries. Mai són les mateixes i m'encanta!!!!!

A la sessió de música, hem treballat un poquet dins les qualitats del so: Fort i fluix. La "Danza del fuego" de Manuel de Falla  i tires de paper de colors del foc ens han fet gaudir i apropar-nos al que preteníem. 


Al taller de mates hem descobert l'HEXÀGON.
Ens hem dividit en dos grups i hem estat observant una bona estona. Què veis que vos cridi l'atenció?
Xerram un poquet i veim que aquesta figura nova té 6 costats, 6 vèrtexs i 6 angles i que es diu hexàgon. També veim que hi ha de diferentes mides, gruixes i colors.


Per aquí un ja ha vist alguna cosa!

Per aquí, un altre!

I per aquí una que quasi em destrossa la dinàmica😅

Els altres li demanaven i no vos penseu que no va saber explicar-ho...
Jo, només escoltava.

I ara, com podem classificar-los? De quantes maneres? Aquí entraven en joc els colors, el gruix i els tamanys.












A continuació, hem fet un joc amb les peces i cartes de blocs lògics.Un d'ells donava la volta a la carta i els altres havien de trobar el que ens marcava la tarja.







Campiones de cada grup!!!!

Súper campiona final!!!!


Seguiu fent bonda i sigau responsables, per favor! 
Fins la propera setmana!!😉












No hay comentarios:

Publicar un comentario