viernes, 18 de septiembre de 2020

Adaptació al nou curs

Primera setmana superada! Em costa tant no tenir amb vosaltres el contacte diari amb les petites xerradetes que fèiem... Intentaré anar contant-vos anècdotes i dades d'interès del nostre dia a dia d'alguna manera perquè són tantes coses les que percep...

Hem enganxat la rutina sense cap problema. Els canvis, els he començam a integrar i clar, com ho estan fent ells, encara té més càrrega motivadora.

Cada dia, tenim un encarregat o una encarregada a classe que és el que m'ajuda i el que em corregeix si em despist jejeje. Veureu que tenim dues cistelletes, una que posa CASA i una altra ESCOLA i enmig un coret que és a on troben la fusteta diaria amb el nom de l'infant ajudant. 





Anam cantant noms i llinatges, classificam, comptam i feim molts de supòsits.


Quin dia és avui? El marcam, treballam molts de conceptes tals com DAVANT, DARRERA, AHIR, DEMÀ,...i ens fixam molt bé amb els números i el dia.


Una vegada ho hem mirat bé,anam a les targetes que ens hem fet per penjar les correctes.




Una cosa que feim cada dia és escriure la data a la pissarra i ho fan taaan bé...


Anirem incloent cosetes pròximament. Ja vos informaré!

Després d'aquesta rutina tan important, feim una estoneta d'espais. Hauríeu de veure com es gestionen de bé a cada un d'ells. Saben que només poden estar 4 a cada un. Aquí vos podria escriure i escriure per poder passar-vos tot el que m'han transmet aquests infants, però ho reumiré en poques paraules i vos diré que els he veig FELIÇOS i TRANQUILS. Hi ha una pau a classe...(també és cert que cada dia la música clàsica ens acompanya jejeje)










Què vos puc contar més? Vos han contat que teníem un espai buid(allà on teníem l'hospital) i que ja hem fet votacions per decidir que volem fer? Mare meva aquests "xicos i xicas"!!!!!!!!!

Au!Cinema a la de tres!!!!!! Ja estam començant amb les primeres idees. Ja vos contarem!!!

El moment del pati ja sabeu que mai falla. Respecten un munt l'espai i no hi ha problemes amb això. És guapo veure com es miren entre germans. Com observen els petits als grans...



Juguen molt, s'ho passen molt bé i respecten tot. 


No puc acabar l'entrada sense contar-vos que ha tornat na Yolanda, l'ATE. Tots i totes encantats d tenir-la amb noltros!!

Famílies, estau totes molt tranquil.les perquè això és molt gratificant per a tots. Sé que ja hi ha hagut alguna pèrdua de botella, mascareta,...però és un any diferent, amb condicions diferents i tots estam en procés d'adaptació. A per la següent setmana!!!!!!














4 comentarios:

  1. Wow!!! Vaja entrada guapa! Quin començar més brillant, davant tot aquest trui. M'hos ha encantat llegir-ho... I veure-ho! Mil gràcies!! I enhorabona per na Yolanda i a na Yolanda! Bon fixatge per partida doble!!! Continuem així de bé!

    ResponderEliminar
  2. Alaaa!! Quantes coses guapes!! M'han encantat els canvis que heu fet al "Bon dia", espais, jocs al pati... aquests infants no podien tenir millor tornada... Gràcies, Caty! :)

    ResponderEliminar
  3. Gracias por todo caty!!!!

    ResponderEliminar