miércoles, 15 de noviembre de 2017

ATURADA A MENORCA

Aturada a Menorca en aquest recorregut que hem començat al voltant del món!

Hem aprofitat que en Nico ens ha contat coses d'aquesta illa perquè aquest estiu hi ha anat i, a més a més, ens va enviar una postal d'allà, que hem llegida i hem analitzat els animals que sortien a la foto. Si la voleu veure,està penjada a dins la classe.

Dins el projecte de centre, la nostra classe s'encarrega de investigar els monuments importants i menjars típics del lloc en particular. Per això,hem construit una Naveta, simulant a la Naveta des Tudons amb les pedres que varen dur.

També, vàrem veure que les vaques eren molt importants a Menorca i que, gràcies a la seva llet, feien un formatge boníssim. Com no, l'hem tastat a classe jejejeje. Si ens dona temps, farem aquests crespellets típics que fan i dels que tant ens ha xerrat en Nico.

Aquí vos pas un parell de fotografies de l'experiència.


COMENCEM A FER CIMENT I VEIM COM COMENÇA A POSAR-SE FORTA LA PASTA




PREPARAM LES PEDRES I...



FEIM LA BASE




I AFERRAM I AFERRAM I...



TAXAAAAAAAN!!!! LA NOSTRA NAVETAAA!!!!!! NO HA QUEDAT TAN MALAMENT, NO??





I AQUÍ EL BOCÍ DE FORMATGE QUE VAREN TASTAR



                                                        MEEEEEEEEEEEEEEEL!!!!!!!!!!!


                                                                            SEGUIM INVESTIGANT...






1 comentario:

  1. "El formatge de classe és molt més bò que el que tenim a casa!"
    La naveta ha quedat genial! 👏👏👏👏

    ResponderEliminar