APROFITANT LES FESTES DE SANT ANTONI I LA TRADICIÓ D'ALGUNS POBLES DE MALLORCA D'ELABORAR I MENJAR LES ESPINAGADES, HEM PENSAT FER UNA RECEPTA SEMBLANT I MOLT SANA PELS INFANTS. ÉS UNA RECEPTA FÀCIL I QUE HA AGRADAT BASTANT ALS NINS.
PRIMER DE TOT HEM FET LA MASSA I HEM CONEGUT ELS INGREDIENTS, HEM XERRAT TAMBÉ DE QUINES SÓN LES VERDURES QUE MÉS ENS AGRADEN, DE LA NECESSITAT DE FER-LES BEN NETES ABANS DE MENJAR-LES, JA QUE PODEN TENIR RESTES DE TERRA I DE PESTICIDES I ALTRES. HEM COMENÇAT FENT NETA LA VERDURA, ELS ESPINACS I LES BLEDES I LES HEM TALLAT. HEM VIST TAMBÉ ELS ALLS TENDRES SENCERS, HEM TALLAT LES ARRELS I LES FULLES I DESPRÉS HEM RENTAT I TALLAT LES TOMÀTIGUES. HO HEM TREMPAT AMB GENEROSITAT. DESPRÉS HEM PREPARAT LA MASSA I QUAN JA HO TENÍEM TOT PREPARAT HEM COMENÇAT A FER LES COQUES DE VERDURA!! I TOTS TAN CONTENTS DE LO BÉ QUE SORTIEN!!
RECEPTA COCA DE VERDURA
MASSA:
·
1 TASSÓ D’AIGUA TEBA
·
UN POC MÉS DE MIG TASSÓ D’OLI
D’OLIVA
·
1/3 DE DAU DE LLEVAT FRESC
·
UN
POQUET DE SAL
·
LA FARINA QUE AGAFI (PAQUET
VERMELL)
VERDURES:
·
1
BOSSA D’ESPINACS
·
1/2
BOSSA DE BLEDES
·
3
TOMÀTIGUES
·
1
MANAT D’ALLS TENDRES
·
POSAR
ELS ESPINACS, BLEDES I ALLS TENDRES A UN RECIPIENT I TREMPAR-HO TOT. REMENAR
BÉ. IMPORTANT TREMPAR-HO BÉ AMB SAL, PEBRE BO, PEBRE VERMELL I OLI ABANS
D’EXTENDRE LA VERDURA DAMUNT LA PASTA. SER GENEROSOS.
ÉS MOLT
IMPORTANT EXTENDRE LA MASSA I DEIXAR-LA BEN PRIMA. POSAR LA VERDURA DAMUNT. AFEGIR LA TOMÀTIGA TELLADA PRIMA I AFEGIR UN POC
DE SAL, PEBRE VERMELL I OLI QUAN JA HEM POSAT LA TOMÀTIGA.
ENFORNAR UNS 40
MINUTS A 180ºC A LA PART BAIXA DEL FORN. BON PROFIT !!
AQUÍ TENIU ELS CUINERS DE TRES ANYS FENT LES COQUETES...
AQUÍ VENEN ELS SÚPER CUINERS DE 4 ANYS!!
I ELS EXPERTS CUINERS DE 5 ANYS!!
AQUÍ TENIU ELS CUINERS DE TRES ANYS FENT LES COQUETES...
AQUÍ VENEN ELS SÚPER CUINERS DE 4 ANYS!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario