GALETES DE CIVADA
Aquest segon taller de cuina hem fet galetes amb
ingredients sans i típics de la tardor. Així hem tengut l’oportunitat de tocar,
ensumar i tastar ametlles, pinyons, panses, dàtils, civada o estèvia. Hem
xerrat dels aliments no saludables com el sucre i ho hem substituït per
estèvia. També de la procedència dels ingredients (arbres, plantes o animals).
Ingredients:
·
3 tasses de
flocs de civada
·
1 tassa
d’ametlla crua mòlta
·
un grapat de
pinyons
·
6 dàtils en
bocins petits
·
un grapat de
panses
·
canyella
·
un pic de sal
·
1 tassa de
llet
·
1/3 tassa
d’oli d’oliva
·
10 gotes
d’estèvia
·
un pic de sal
Per elaborar la recepta primer hem de mesclar els
ingredients secs i després afegim els altres i mesclam bé. Si ens costa molt
fer la bolla i no acaba de lligar bé, afegim un poc més d’ametlla i llet.
No hay comentarios:
Publicar un comentario