lunes, 12 de diciembre de 2016

TALLER DE CUINA: GALETES DE CIVADA


GALETES DE CIVADA

Aquest segon taller de cuina hem fet galetes amb ingredients sans i típics de la tardor. Així hem tengut l’oportunitat de tocar, ensumar i tastar ametlles, pinyons, panses, dàtils, civada o estèvia. Hem xerrat dels aliments no saludables com el sucre i ho hem substituït per estèvia. També de la procedència dels ingredients (arbres, plantes o animals).

Ingredients:
·        3 tasses de flocs de civada
·        1 tassa d’ametlla crua mòlta
·        un grapat de pinyons
·        6 dàtils en bocins petits
·        un grapat de panses
·        canyella
·        un pic de sal
·        1 tassa de llet
·        1/3 tassa d’oli d’oliva
·        10 gotes d’estèvia
·        un pic de sal

Per elaborar la recepta primer hem de mesclar els ingredients secs i després afegim els altres i mesclam bé. Si ens costa molt fer la bolla i no acaba de lligar bé, afegim un poc més d’ametlla i llet. 

La veritat és que al començament ens ha costat fer la bolla, però amb paciència i ganes ho aconseguim!! Ens han sortit unes galetes boníssimes!! 

AQUÍ TENIM ELS CUINERS DE TRES ANYS!!





































ELS CUINERS DE 4 ANYS!!



















I ELS EXPERTS DE 5 ANYS!





































No hay comentarios:

Publicar un comentario