miércoles, 19 de octubre de 2016


 PRIMER TALLER DE CUINA

L’estiu s’acaba i aprofitam que encara fa calor per fer una recepta fresqueta i que agrada molt a tots els infants... GELAT DE IOGURT!! Ja tots els infants han passat aquest mes de setembre i part d'octubre en petit grup per fer i menjar el gelat de iogurt!!

Recepta :

  • 2 iogurts naturals grecs sense sucre
  • 50 grams de nata per montar
  • 50 grams de sucre
  • fruita
  • un poc de sirope

Per elaborar la recepta primer hem de montar la nata, que ha d’estar ben freda. Després afegim els iogurts amb el sucre i mesclam bé. Posam la mescla al congelador a un recipient metàl·lic i tapat amb paper film. Preparam fruita (platans, mango, melicotons,... la que més ens agradi). Ja podem servir el gelat: feim una bolla de gelat de iogurt, acompanyam amb els bocins de fruita i posam un poquet de sirope de caramel o xocolata damunt i... NYAM, NYAM!

En aquest taller a més de cuinar i menjar hem aprofitat per xerrar dels menjars i fruites típiques de l'estiu. Una de les coses que més ens agrada menjar són els gelats, així que pensam entre tots de quins sabors hi ha i quins són els ingredients que necessitam. D'on surten aquests ingredients? (del super, d'un arbre, de la vaca, del porc,?...). Començam a fer la recepta... mesuram (com s'escriu el número 50? El trobam a sa balança?), mesclam, montam sa nata, on ho hem de posar per que es faci gelat? Tratam d'endevinar quines fruites posarem, deim noms de fruites, les ensumam i tastam, (per alguns infants és la primera vegada que tasten el mango, d'altres el mengen amb el sushi!!) tallam la fruita, posam taula, i berenam!!

Pels infants de tres anys ha estat la primera experiència al taller de cuina... I han disfrutat molt!!
Aquí teniu algunes fotos...














També han disfrutat els infants de 4 anys ...
















 I mirau els de 5 anys ...


























Esper que vos hagi agradat!! Fins els proper taller!!





2 comentarios:

  1. Ohhh!!! Que guapos tots!! Es un taller molt xulo,moltes gràcies per la recepta i per embrutar-vos amb ells! Així es com més s'aprèn! :-)

    ResponderEliminar
  2. Ohhh!!! Que guapos tots!! Es un taller molt xulo,moltes gràcies per la recepta i per embrutar-vos amb ells! Així es com més s'aprèn! :-)

    ResponderEliminar